Enter your keyword

Erik van Wegen Fysiotherapie

Erik van Wegen - Fysiotherapeut / Oedeemtherapeut

U kunt bij Erik van Wegen Fysiotherapie terecht mét of zonder verwijsbrief van uw arts of specialist. Wilt u een afspraak maken? Bel naar 033 – 298 61 16.

Reeds 17 jaar ben ik nu werkzaam in deze praktijk voor Fysiotherapie. Zelfstandig en zeer gemotiveerd om samen met mijn patiënten te zorgen voor een betere kwaliteit van leven.

Aangezien ik ben opgegroeid in het huis naast de praktijk was voor mij de stap om fysiotherapeut te worden een logische.

Na mijn studie ben ik met 4 andere collega’s uit Nederland geselecteerd om een internationale scholing te volgen mbt lage rugklachten en revalidatie in Finland. De vele internationale contacten en verschillende aangeboden therapievormen die ik daar heb opgedaan helpen mij nog altijd bij mijn dagelijkse werk.

Naast de wervelkolom is ook het schoudergewricht een onderwerp wat in de afgelopen jaren sterk mijn aandacht heeft gehad. De diagnosestelling / onderzoek en behandeling hiervan is bij dit gewricht vaak een complex geheel en heeft bij mij een speciale interesse gekregen.

Ik heb mijn expertise mogen verbreden door het volgen van de opleiding als Oedeemtherapeut om weer op een geheel ander gebied het vak van fysiotherapeut toe te kunnen passen. Iets wat ik met veel enthousiasme beoefen.

Gezien mijn sportieve achtergrond met verschillende extremere sportvormen als klimmen (Himalaya),skydive, freedive etc. ken ik de fysieke grenzen en rekbaarheid van het menselijk lichaam. Ik ben doelgericht ingesteld en help graag samen met U, als team, uw levensstandaard naar een hoger nivo te brengen.

Let op! Voor uw eerste afspraak dient u het onderstaand formulier in te vullen.

  Gebruikt u medicijnen?

  janee

  Heeft U ooit een ernstige ziekte (kanker ?) of aandoening gehad?

  janee

  Komen uw klachten door een ongeluk/valpartij?

  janee

  Bent u meer dan 5 kg in een maand afgevallen?

  janee

  Heeft u constante pijn die niet afneemt in rust of bij een andere houding?

  janee

  Bent u ooit eerder in onze praktijk behandeld?

  janee

  Heeft u ’s nachts pijn?

  janee

  Voelt u zich al langere tijd beroerd?

  janee

  Heeft u al langere tijd last van koorts?

  janee

  Heeft u last van benauwdheid, pijn op de borst of linker arm bij inspanning?

  janee

  Heeft u last van misselijkheid of braken?

  janee

  Heeft u krachtsverlies in armen of benen?

  janee

  Heeft u last van hoge bloeddruk?

  janee

  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.*

  * Zijn verplichte velden


  'Privacy verklaring'

  Patiënt geeft toestemming voor contactopname/eindrapportage aan huisarts of specialist. Patiënt is akkoord met het behandelplan van de behandelend fysiotherapeut. Patiënt is akkoord om door onafhankelijk bureau Qualiview via email te worden gevraagd een PREM (kortdurende patiënten ervaring vragenlijst) in te vullen om het handelen van de fysiotherapeut te beoordelen. Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacy statement. Door uw handtekening te zetten, gaat u hiermee akkoord.

  Erik van Wegen

  Buizerd 1
  3752 SG Bunschoten-Spakenburg
  033 – 298 61 16

  Laatste nieuws

  Bent u verzekerd bij Menzis, Hema, Anderzorg, Zorg en Zekerheid, Eno of Caresq?

  Bent u verzekerd bij Menzis, Hema, Anderzorg, Zorg en Zekerheid, Eno of Caresq?

  Helaas past de ingenomen positie van deze verzekering niet meer bij mijn praktijkvoering. Ik heb hierom besloten geen samenwerking meer met deze ...

  Topscore 9.6 bij Fysiotherapie Erik van Wegen

  Topscore 9.6 bij Fysiotherapie Erik van Wegen

  Over het jaar 2021 heeft fysiotherapeut Erik van Wegen de topscore van 9.6 gehaald voor het certificaat “praktijk met zorg”. Dit certificaat wordt ...

  Revalidatie coronapatiënten

  Revalidatie coronapatiënten

  Erik van Wegen heeft de cursus “revalidatie coronapatiënten” met goed gevolg afgesloten.