Enter your keyword

Topscore 9.6 bij Fysiotherapie Erik van Wegen

Topscore 9.6 bij Fysiotherapie Erik van Wegen

Over het jaar 2021 heeft fysiotherapeut Erik van Wegen de topscore van 9.6 gehaald voor het certificaat “praktijk met zorg”. Dit certificaat wordt uitgegeven door het onafhankelijke landelijke toets orgaan “Qualiview” en is het resultaat van zijn patiënten ervaringen over het gehele jaar 2021. Over het afgelopen jaar hebben maar liefs 145 van zijn patiënten de moeite genomen om het handelen van Erik van Wegen te beoordelen via een anonieme enquête.

Van alle praktijken in Nederland welke getoetst worden, krijgt niet iedere praktijk een certificaat. Qualiview selecteert uit haar deelnemers wie met trots dit mag ontvangen. Het instrument meet onder andere de onderwerpen: contact met de patiënt, bereikbaarheid, behandelplan, hygiëne en privacy. Op ieder onderdeel scoorde de praktijk het maximaal haalbare resultaat van 5 sterren.

Zorgverzekeringen geven voor de komende jaren aan, dat deze gegevens (patiënten ervaringen) steeds meer leidinggevend worden voor de zorginkoop van de fysiotherapie. Dit om de kwaliteit te waarborgen.

Erik van Wegen over zijn behaalde resultaat: Ik ben echt trots dat ik zo’n mooi resultaat heb mogen behalen: zo’n prachtscore van 9.6, dan ga je de volgende dag wel fluitend naar je werk! Ook ben ik geweldig dankbaar voor al het positieve nieuws/complimenten van mijn patiënten en niet te vergeten de moeite die zij hebben genomen bij het invullen, om dit voor mij mogelijk te maken. Fysiotherapie is toch altijd een samenwerking tussen therapeut en patiënt, iets waar ik mij altijd ten volle voor in probeer te zetten.