Enter your keyword

Vergoeding

VERGOEDING

Uw zorgverzekering:
Fysiotherapie wordt vaak vergoed uit aanvullende verzekeringspolissen. Er zijn in Nederland meer dan 9000 verschillende polissen, het is daarom verstandig uw polisvoorwaarden na te lezen of de helpdesk van uw zorgverzekeraar te bellen om te informeren naar de vergoeding.

Er is WEL vergoeding fysiotherapie uit uw basisverzekering:

  • Voor mensen jonge dan 18 jaar
  • Voor behandeling van een chronische aandoening die vermeldt staat op de “lijst chronische aandoeningen ” vanaf de 21e behandeling.

Let op: Vergoedingen uit uw basisverzekering tellen mee bij uw eigen risico, vergoedingen uit de aanvullende verzekering tellen niet mee bij uw eigen risico.

Contracten met zorgverzekeringen
Wij hebben met alle zorgverzekeringen een contract voor 2020, behalve met ONVZ. Echter omdat ONVZ een restitutieverzekering is en wij een marktconform tarief declareren, krijg je als verzekerde bij ONVZ gewoon het volledige zittingen tarief vergoed (100% binnen de voorwaarden van de aanvullende verzekering).

Geen vergoeding via uw zorgverzekering: Als uw zorgverzekering de kosten niet ( of gedeeltelijk) vergoed, dan hebben we een tarievenlijst. U krijgt maandelijks een factuur. U kan bij Fysiopraktijk Buizerd ook contant betalen. Fysiopraktijk Buizerd heeft betalingsvoorwaarden.

MAAK EEN AFSPRAAK MET ÉÉN VAN ONZE SPECIALISTEN

Erik van Wegen – Fysiotherapeut

Buizerd 1
3752 SG Bunschoten-Spakenburg

033 – 298 61 16

Laatste nieuws

Praktijk Erik van Wegen “in balans” met 5 jaar topscore.

Praktijk Erik van Wegen “in balans” met 5 jaar topscore.

Al 5 jaar topscore bij Fysiotherapie Erik van Wegen Voor het 5e jaar op een rij heeft fysiotherapeut Erik van Wegen de topscore van 9.2 gehaald voor ...

Liever bankhangen dan bewegen

Liever bankhangen dan bewegen

Liever bankhangen dan bewegen Ruim twee derde van de Nederlandse pubers verkiest chillen met vrienden en bankhangen boven sporten. Gemiddeld brengt de ...

Fysiotherapie Erik van Wegen nu ook Oedeemtherapeut

Fysiotherapie Erik van Wegen nu ook Oedeemtherapeut

Na precies 15 jaar als fysiotherapeut werkzaam te zijn op de Buizerd 1 in Bunschoten heeft Erik van Wegen zijn horizon verbreed met de ...