Enter your keyword

Vergoeding

VERGOEDING

Uw zorgverzekering:
Fysiotherapie wordt vaak vergoed uit aanvullende verzekeringspolissen. Er zijn in Nederland meer dan 9000 verschillende polissen, het is daarom verstandig uw polisvoorwaarden na te lezen of de helpdesk van uw zorgverzekeraar te bellen om te informeren naar de vergoeding.

Er is WEL vergoeding fysiotherapie uit uw basisverzekering:

  • Voor mensen jonge dan 18 jaar
  • Voor behandeling van een chronische aandoening die vermeldt staat op de “lijst chronische aandoeningen ” vanaf de 21e behandeling.

Let op: Vergoedingen uit uw basisverzekering tellen mee bij uw eigen risico, vergoedingen uit de aanvullende verzekering tellen niet mee bij uw eigen risico.

Contracten met zorgverzekeringen
*Menzis/Anderzorg/Hema/Zorg en Zekerheid/Eno/Caresq: Deze verzekeringen vergoeden vaak een percentage van het behandelingstarief, dit is afhankelijk van uw gekozen type polis. Controleer bij uw verzekering om welk percentage dit gaat. U dient altijd eerst zelf 100% van de factuur aan ons te voldoen.

Controleer altijd zelf bij uw zorgverzekering hoeveel behandelingen u vergoed krijgt!

Geen vergoeding via uw zorgverzekering: Als uw zorgverzekering de kosten niet ( of gedeeltelijk) vergoed, dan hebben we een tarievenlijst. U krijgt maandelijks een factuur. U kan bij Fysiopraktijk Buizerd ook contant betalen. Fysiopraktijk Buizerd heeft betalingsvoorwaarden.

MAAK EEN AFSPRAAK MET UW THERAPEUT

Erik van Wegen – Fysiotherapeut

Buizerd 1
3752 SG Bunschoten-Spakenburg

033 – 298 61 16

Laatste nieuws

Bent u verzekerd bij Menzis, Hema, Anderzorg, Zorg en Zekerheid, Eno of Caresq?

Bent u verzekerd bij Menzis, Hema, Anderzorg, Zorg en Zekerheid, Eno of Caresq?

Helaas past de ingenomen positie van deze verzekering niet meer bij mijn praktijkvoering. Ik heb hierom besloten geen samenwerking meer met deze ...

Topscore 9.6 bij Fysiotherapie Erik van Wegen

Topscore 9.6 bij Fysiotherapie Erik van Wegen

Over het jaar 2021 heeft fysiotherapeut Erik van Wegen de topscore van 9.6 gehaald voor het certificaat “praktijk met zorg”. Dit certificaat wordt ...

Revalidatie coronapatiënten

Revalidatie coronapatiënten

Erik van Wegen heeft de cursus “revalidatie coronapatiënten” met goed gevolg afgesloten.