Enter your keyword

Vergoeding

VERGOEDING

Uw zorgverzekering:
Fysiotherapie wordt vaak vergoed uit aanvullende verzekeringspolissen. Er zijn in Nederland meer dan 9000 verschillende polissen, het is daarom verstandig uw polisvoorwaarden na te lezen of de helpdesk van uw zorgverzekeraar te bellen om te informeren naar de vergoeding.

Er is WEL vergoeding fysiotherapie uit uw basisverzekering:

  • Voor mensen jonge dan 18 jaar
  • Voor behandeling van een chronische aandoening die vermeldt staat op de “lijst chronische aandoeningen ” vanaf de 21e behandeling.

Let op: Vergoedingen uit uw basisverzekering tellen mee bij uw eigen risico, vergoedingen uit de aanvullende verzekering tellen niet mee bij uw eigen risico.

Contracten met zorgverzekeringen
Wij hebben met alle zorgverzekeringen een contract voor 2020, behalve met ONVZ. Echter omdat ONVZ een restitutieverzekering is en wij een marktconform tarief declareren, krijg je als verzekerde bij ONVZ gewoon het volledige zittingen tarief vergoed (100% binnen de voorwaarden van de aanvullende verzekering).

Geen vergoeding via uw zorgverzekering: Als uw zorgverzekering de kosten niet ( of gedeeltelijk) vergoed, dan hebben we een tarievenlijst. U krijgt maandelijks een factuur. U kan bij Fysiopraktijk Buizerd ook contant betalen. Fysiopraktijk Buizerd heeft betalingsvoorwaarden.

MAAK EEN AFSPRAAK MET UW THERAPEUT

Erik van Wegen – Fysiotherapeut

Buizerd 1
3752 SG Bunschoten-Spakenburg

033 – 298 61 16

Laatste nieuws

Bent u verzekerd bij Menzis, Hema of Anderzorg

Bent u verzekerd bij Menzis, Hema of Anderzorg

Helaas past de ingenomen positie van deze verzekering niet meer bij mijn praktijkvoering. Ik heb hierom besloten geen samenwerking meer met deze ...

Revalidatie coronapatiënten

Revalidatie coronapatiënten

Erik van Wegen heeft de cursus “revalidatie coronapatiënten” met goed gevolg afgesloten.

Fysiotherapie Erik van Wegen scoort 9.3

Fysiotherapie Erik van Wegen scoort 9.3

Afgelopen week zijn er certificaten uitgedeeld onder fysiotherapeuten in Nederland. Hierbij heeft fysiotherapeut Erik van Wegen de topscore van 9.3 ...