Enter your keyword

Fysiotherapie Erik van Wegen scoort 9.3

Fysiotherapie Erik van Wegen scoort 9.3

Afgelopen week zijn er certificaten uitgedeeld onder fysiotherapeuten in Nederland. Hierbij heeft fysiotherapeut Erik van Wegen de topscore van 9.3 gehaald voor het certificaat “praktijk met zorg”. Dit certificaat wordt uitgegeven door het onafhankelijke landelijke toets orgaan “Qualiview” en is het resultaat van zijn patiënten ervaringen over het jaar 2019. Over het afgelopen jaar hebben maar liefs 162 van zijn patiënten de moeite genomen, om het handelen van Erik van Wegen te beoordelen via een anonieme enquête.

Meetbureau Qualiview selecteert uit haar deelnemers wie dit certificaat met trots mag ontvangen. Het instrument meet onder andere de onderwerpen: contact met de patiënt, bereikbaarheid, behandelplan, hygiëne en privacy. Op ieder onderdeel scoorde de praktijk het maximaal haalbare resultaat van 5 sterren.

Zorgverzekeringen geven voor de komende jaren aan, dat deze gegevens (patiënten ervaringen) worden meegenomen voor de zorginkoop van fysiotherapie. Dit om kwaliteit te waarborgen.

Erik van Wegen over zijn behaalde resultaat: Ik ben echt trots dat ik zo’n mooi resultaat heb mogen behalen: een prachtscore van 9.3, dan ga je de volgende dag wel fluitend naar je werk! Ook ben ik geweldig dankbaar voor al het positieve nieuws/complimenten van mijn patiënten en niet te vergeten de moeite die zij hebben genomen bij het invullen, om dit voor mij mogelijk te maken. Fysiotherapie is toch altijd een samenwerking tussen therapeut en patiënt, een erg mooie motivatie om zo door te gaan.

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!