Enter your keyword

Praktijk Erik van Wegen “in balans” met 5 jaar topscore.

Praktijk Erik van Wegen “in balans” met 5 jaar topscore.

Al 5 jaar topscore bij Fysiotherapie Erik van Wegen

Voor het 5e jaar op een rij heeft fysiotherapeut Erik van Wegen de topscore van 9.2 gehaald voor het certificaat “praktijk met zorg”. Dit certificaat wordt uitgegeven door het onafhankelijke landelijke toets orgaan “Qualiview” en is het resultaat van zijn patiënten ervaringen over het jaar 2017. Over het afgelopen jaar hebben maar liefs 90 van zijn patiënten de moeite genomen om het handelen van Erik van Wegen te beoordelen via een anonieme enquête.

Ondanks alle praktijken in Nederland verplicht getoetst worden, krijgt niet iedere praktijk een certificaat. Qualiview selecteert uit haar deelnemers wie met trots dit mag ontvangen. Het instrument meet onder andere de onderwerpen: contact met de patiënt, bereikbaarheid, behandelplan, hygiëne en privacy. Op ieder onderdeel scoorde de praktijk het maximaal haalbare resultaat van 5 sterren.

Zorgverzekeringen geven voor de komende jaren aan, dat deze gegevens (patiënten ervaringen) steeds meer leidinggevend worden voor de zorginkoop van de fysiotherapie. Dit om de kwaliteit te waarborgen.

Erik van Wegen over zijn behaalde resultaat: Ik ben echt trots dat ik zo’n constant resultaat heb mogen behalen: al 5 jaar lang iedere keer zo’n prachtscore van 9.2, dan ga je de volgende dag wel fluitend naar je werk! Ook ben ik geweldig dankbaar voor al het positieve nieuws/complimenten van mijn patiënten en niet te vergeten de moeite die zij hebben genomen bij het invullen, om dit voor mij mogelijk te maken. Fysiotherapie is toch altijd een samenwerking tussen therapeut en patiënt, maar dit keer voel ik toch dat ik degene ben die geholpen is.

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!